ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ελλανιος Κόσμος 600

  Ελλανιος Κόσμος 600

Ελλανιος Κόσμος 600
Το "βάρος" ενός ολόκληρου κόσμου στα χέρια μας
Τώρα το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας μας το μέγεθος της λέξης κόσμος, αλλά και τι περιέχεται σε αυτόν, αυτό είναι μια άλλη διαδικασία
Στην εποχή στην οποία ζούμε, γίνονται τεράστιες αποκαλύψεις κρυμμένης γνώσης, την οποία με δόλο "κάποιοι" φρόντισαν με χιλιάδες διαδικασίες να κρατήσουν στο σκότος, προωθώντας την "μη γνώση", ως αλήθεια.
Η κοσμοθέαση, είναι ένα ταξίδι διάρκειας, όπου όσο ταξιδεύεις αναγνωρίζεις και αντιλαμβάνεσαι το ορθό, το υπαρκτό το αληθινό και έτσι είσαι πάντα μέσα στον στόχο και τον σκοπό της ίδιας της ύπαρξής σου.
Δεν είμαστε "όρθια κρέατα" (ας μου επιτραπεί η έκφραση) που για να ζήσουμε σε αυτόν τον πλανήτη πρέπει να πληρώνουμε με αίμα δάκρυα και χαρτί, αλλά είμαστε θεϊκά δημιουργήματα, μιας θεϊκής δημιουργίας, που καμία σχέση δεν έχει με δόγματα και ιερατεία, παρά μόνο με δυνάμεις, ενέργειες, ιδιότητες, οι οποίες δομησαν, συνέθεσαν, συνέδεσαν, δημιούργησαν, με μια τεράστια υπερνόηση τα πάντα.
Πολλές οι απαντήσεις που υπάρχουν, ακόμη περισσότερες οι ερωτήσεις που γεννιούνται σε κάθε απάντηση, γιατί το ατελείωτο ταξίδι της αναγνώρισης του όλου, τελικά είναι το ατελείωτο ταξίδι της αναγνώρισης του ίδιου μας του εαυτού (ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ).
Όλα είναι ένα, και το ένα είναι όλα, το δημιούργημα είναι ίδιο με την δημιουργία του, και η δημιουργία δημιούργησε ίδια με αυτήν δημιουργήματα.
Η μεγαλοπρέπεια της αλήθειας του δικαίου του ίδιου μας του εαυτού, ισοδυναμεί με το μεγαλείο όλου του κόσμου, γνωστού και αγνώστου, γιατί όλα και τα πάντα εξισώνονται μέσα από κώδικες ιερής ισοζυγιας και όρκων-νομων, όσο μικρά η μεγάλα και αν είναι.
Έτσι στις μέρες μας το "βάρος" όλου του κόσμου , βρίσκεται στα χέρια μας, και περιμένει να δούμε και να αντιληφθούμε το Όλον, ως να κοιτάμε στον καθρέφτη τον ίδιο μας τον εαυτό.
Όλες οι αντιδράσε